1. Rengeteg szolgáltatás – és mind egy helyen, egy időben

Akár a tökéletes esküvői ruhára vadászol, akár az ideális helyszínt szeretnéd megtalálni az esküvődhöz, egy ilyen kiállítás tele van színvonalas kiállítókkal, akiknek az ajánlataiból egy helyszínen válogathatsz. Nem kell körbe utaznod az országot, hogy mindent láss, és minél nagyobb kínálattal találkozz. Egyszerűen sétálj körbe egy kiállítóteremben, és intézz el mindent, amire szükséged lehet – egyetlen nap alatt!

  1. Szakértői tanácsok karnyújtásnyira tőled

Nem tudsz dönteni, hogy svédasztalos vagy tradicionális legyen a menü? Fogalmad sincs, mekkora tortára van szükséged? Hogy milyen a teljesen hozzád illő esküvői frizura? A kiállításon mindenre választ kaphatsz, méghozzá profiktól (és talán még olyan tanácsokat is bezsebelhetsz, amire nem is gondoltál azelőtt).

  1. Az első sorból élvezheted a divatbemutatót

Nem kell száz esküvői ruha szalont végig járnod, itt egy helyen tudsz megtekinteni rengeteg gyönyörű ruhát, hogy aztán inspirálódj, miben volnál a legcsinosabb életed legszebb napján.

  1. Ötleteket kaphatsz még a nászutadhoz is

Bali vagy Olaszország? Párizs vagy egy skóciai körutazás? Ha még nem döntöttél, itt erre is rengeteg ötletet kaphatsz, hogy nemcsak az esküvőd napja, hanem az ezt követő nászút is varázslatosan teljen.

  1. Kedvezmények és nyeremények

Nem csupán ötleteket és tanácsokat kaphatsz a kiállításon – sokan kuponokat, kedvezményeket, ajándékokat osztogatnak ebből az alkalomból, de az is lehet, hogy egy nyereményjáték keretein belül talán még valami értékesebbre is szert tehetsz. Ez már igazán csak a krém a tortán.

 

November 10. és 11-én a HUNGEXPO-n találkozunk!

Jegyek