Bár időben még távol vagyunk a 2018-as Aréna koncerttől, jó jegyértékesítői partnerként megkértük Magdit, hogy válaszoljon néhány kérdésre a rajongók és természetesen a mi kedvünkért. Kérésünknek eleget téve, Magdi készségesen válaszolt minden, talán nem hétköznapi kérdésünkre is:

Van példaképed?
Nem tudok egy valakit megnevezni, inkább azt tudom mondani, hogy szeretem az erős, céltudatos embereket, akik tudják  mit akarnak, merre tartanak és mindent megtesznek a megvalósítás érdekében.

Ki a kedvenc magyar színészed?
Legutóbb Majsai Nyilas Tünde nyűgözött le.

Mely magyar énekesek voltak rád a legnagyobb hatással eddigi pályád során? Ki az igazi kedvenc most?
Számomra nagyon meghatározó volt az LGT zenéje. Sokat hallgattam a dalokat, és nagy kedvenceim voltak. Az első bakelit lemezem is egy LGT album volt.

Szoktál fürdés közben énekelni? Ha igen, mit?
Mindig énekelek, igazi pancsolós típus vagyok. Olyankor olyan vagyok, mint egy elhallgathatatlan  rádió.

Mit csinálsz a legszívesebben, amikor épp nem a fellépésekről szól az életed?
Nagyon szeretem a természetet, kirándulni, barangolni ismeretlen tájakon. Az olvasás és a filmek szerelmese vagyok. Óriási filmgyűjteményem van. Lovagolok és az életem fontos része a sport.

Hogy állsz a rajongókkal? Vannak akik már túlzásba esnek a rajongásukkal? Esetleg már zaklatásnak éled meg közeledésüket?
A rajongók nagyon fontosak számomra, hiszen ők követik a munkásságomat, jönnek a koncertekre. Érzik és tudják hol a határ szerencsémre.

Mivel tartod magad fizikailag formában?
Hetente 4-5 alkalommal járok edzeni, és fontos számomra az egészséges életmód, így a táplálkozásomra is nagyon figyelek.

Mikor volt utoljára lámpalázad?
Egy egészséges lámpaláz minden koncert előtt meg van bennem, de a nagy pillanatok előtt igazán meg tud remegni a kezem.

….és, hogy kerek legyen a történet, kérdeztünk a közelgő koncertről is.

Lesznek meglepetés vendégek?
Minden titkot és meglepetést nem árulhatok el előre.

Készülsz új dalokkal, amit exkluzívan először fogsz előadni az Arénában?
Az Arénában a koncerten hallhatóak lesznek, az Érj hozzám album dalai. Készülünk nagyon szép és különleges látványvilággal is. Még jelentkezünk újabb hírekkel, aktualitásokkal a koncert kapcsán.


Jegyek itt kaphatók