Ákos albumjai a slágerlistákat ostromolják, a koncertjei mind teltházasak. Magyarország egyik legprofibb énekese jövő áprilisban lesz kereken 50 éves.  A nemzetközi hírű énekes 2018. áprilisától Debrecenben, Pécsett, Szegeden és Budapesten lép majd fel jubileumi koncerttel.

Ennek kapcsán egy csokorba szedtünk kedvenc dalainkat (szigorúan szubjektív lista). Mi ezekkel melegítünk a turnésorozatra!

1.) Keresem az utam

Egy nagyszerű dal 2000-ből. A maxi CD-ből több, mint 20.000 darab talált gazdára

2.) Hello

Ákos 1994-ben ezzel a dallal nyerte meg az arany zsiráf díjat „az év videója” kategóriában.

3.) Láss bennem mást

Az 1995-ben megjelent Test című album egyik legerőteljesebb dala.

4.) Adj hitet

Ákos 2008-ban ezzel az igényes szerzeménnyel nyerte el a Fonogram díjat az Év dala kategóriában.

5.) Dúdolni halkan

1994-ben Ákos Test című albumán, majd 2005-ben válogatásban a Vallomás - Legszebb szerelmes dalok albumon kapott helyet ez a lírai sláger.

6.) Az utolsó hangos dal

Az azonos című album 2004-ben platinalemezig jutott. Tényleg elmondható bármelyik élő koncerten: "Beleremeg a Föld amikor megszólal."

7.) Minden Most Kezdődik El

2006-ban a Még közelebb albumon jelent meg ez a dal, mely hetekig vezette a MAHASZ TOP 20 listáját

8.) Indiántánc

1995-ben készült el az Indiántánc című album címadó dalának videoklipje. A különös látvány-és hangulatvilág akkor is kitűnt a sorból.

9.) A fénybe nézz

A dal A KATONA IMÁJA című 2010-es stúdióalbumon szerepel. Érdemes megemlíteni Szakos Krisztián zeneszerző nevét a dal kapcsán, aki több 10évig volt Ákos produkcióinak szerves része.

10.) Ugyanúgy

A felvétel a dupla platinalemezes MÉG EGYSZER című albumon jelent meg 2015 őszén. Ez a legfrissebb hivatalos Ákos videoklip: