Miből lesz a cserebogár! Olvass tovább és láthatod, hogy ciki suhancból hogy lett menő stílusikon a világ egyik legismertebb popzenésze, Justin Timberlake.

1995–2002: ’N Sync korszak

A tejfölös szájú Justin a ’90-es évek stílusának áldozata lett. A bongyor haj és a kinyúlt cuccok rányomták bélyegét a kezdeti időszakra.

2004–2008: Együttműködések és színjátszás

2004-ben elnyerte élete első két Grammy-díját a Justified albumért és a Cry me a river számért. A Superbowl-os incidens után inkább a színészkarrierjére fókuszált, aminek jó kezdőlökést adott a 2005-ös Edison című film, ahol együtt játszott Morgan Freemannel, LL Cool J-vel és Kevin Spacey-vel.

A göndör, szőke fürtöknek búcsút intett és az öltözködésben is testhez állóbb, érettebb gondolkodásra valló darabokat választott.

A filmezés mellett együttműködött a Black Eyed Peas-zel, Snoop Doggal és még sok más neves zenésszel és producerrel. Többször is a 100-as toplisták elejére jutottak a közös produkciók.

2010:

Az év, amikor stílusikonná vált: először láthattuk modern frizurával, ami nagyon is jól áll neki a néhány napos borostával.

Ebben az évben újra a színészet felé fordult. Ekkor kapott szerepet a Social Network – A közösségi háló, majd a Rossz tanár és a Barátság extrákkal című filmekben. Az egész estés filmek mellett többször is vendégszerepelt showkban és videoklipekben.

Két évvel később, 2012-ben feleségül vette Jessica Biel színésznőt, akivel azóta is boldogan élnek fiukkal, Silas-szal.

2013:

Újra berobban a zenei életbe a The 20/20 Experience albumával, amivel Grammy jelölést is beszerzett legjobb pop zenei album kategóriában.

2016-2017

A 2016-os Eurovíziós dalfesztiválon felkérték vendégszereplőnek, hogy adja elő a Can’t Stop the Feeling című dalát. A következő évben is folytatta az élő fellépéseket.

2018.
Február 2-án jelent meg ötödik stúdióalbuma Man of the Woods címmel, amit európai turné keretein belül is promótál az énekes.
Legyél ott Bécsben és hallgasd meg élőben a legújabb dalokat!
Jegyek és bővebb info:

Jegyek és bővebb info