Óriási siker, a Broadway és a West End után Magyarországon is itt az Apáca Show. Szeptember elején a fővárosi Operettszínház közönsége közel 20 perces álló tapssal ünnepelte az Apáca show bemutatóját. A jegyeket az összes meghirdetett előadásra szinte órák alatt elkapkodják.

A produkció idén nyáron Szegeden hét teleházas sikert hozott. 28 ezer elégedett néző látta a 8-szoros Oscar-díjas amerikai zeneszerző, Alen Menken siker darabját.

Itthon ritkán látni ilyen kiállítású musicalt. Szente Vajk látványos rendezése, az ország legjobb musical színészeinek előadása az amerikai jogtulajdonosokat is lenyűgözte.

A produkciót az a Zikkurat Színpadi Ügynökség állította színpadra, amely az elmúlt években olyan előadásokat hozott létre, mint az István, a király, a Hegedüs a háztetőn, a Shrek, vagy a Beat ünnep.

Az előadás főbb szerepeiben Peller Annát, Sári Évit, Molnár Piroskát, Alföldi Róbertet, Feke Pált, Csonka Andrást és az Operettszínház vezető színészeit, tánckarát láthatjuk.

Gyönyörű jelmezek, látványos díszletek és fantasztikus koreográfia gazdagítja az előadást.

Az év végi közelgő ünnepek méltó bevezetése az Apáca show musical, amely mind a szemnek, mind a fülnek, mind a léleknek lenyűgöző élményt nyújt.

A produkció Pécs, Miskolc, Zalaegerszeg, Nyíregyháza, Szombathely, Veszprém, Debrecen és Győr városi Arénáiban lesz látható.

Jegyek