Légy részese az időutazásnak!

Ha még nem tudtál elmenni, év végéig még van idő ellátogatni a 2300 négyzetméteren berendezett Titanic kiállításra a Budapest belvárosában található Komplexben! Mivel az épület műemlék, teljesen egyedi belső designt kapott, mint a korábbi kiállítóhelyeken.
Nem csak a hajóról és végzetes útjáról tudhatsz meg többet, de a 20. század hangulata, a szegénység és luxus is megelevenedik a szemeid előtt.

Bár a roncsot 1985-ben fedezték fel, a mai napig folynak rajta a munkálatok, és újabb és újabb tárgyak kerülnek elő a mélyéből, amiket nagy óvatossággal megtisztítanak és restaurálnak. Minden tárgy elmesél valamit a korról, amiből való és tulajdonosáról, aki egykor a fedélzeten járt és tanúja volt a katasztrófának.

A roncsból kimentett, több száz eredeti személyes tárgy teszi élővé az utasok mindennapjait. Egy külön berendezett részlegen a Titanic magyar vonatkozású történeteivel is megismerkedhetsz.

A Titanic volt a legnagyobb, legfényűzőbb gépezet, amit ember addig alkotott. Ezért sem meglepő, hogy egy történet sem fogott meg minket a történelemben annyira, mint a Titanicé.

Érezd át te is a monumentális hatást ennyi év távlatából is!

Jegyek: eventim.hu