Tudd meg, hogy hol kell lenned nyáron!

⤛  EFOTT  ⤜

Hol: Velencei-tó
Mikor: július 10-16.

Strand, color party, habparty, kertmozi, színház, wakeboard, koncertek, street food, bungee jumping, strandfoci, a legmenőbb nemzetközi előadók és több, mint 120 magyar fellépő egy helyen.
Idén az EFOTT-on lesz: Jessie J, John Newman, Volbeat, Lost Frequencies és még sokan mások.

Jegyek, bérletek az EFOTT-ra

⤛  Harley-Davidson Open Road Fest  ⤜

Hol: Alsóörs
Mikor: június 6-10.

4 nap metál, blues-rock és motorok minden mennyiségben! A motorosok és rockerek paradicsomában, az Open Road Festen a legnagyobb hazai és nemzetközi bandákra tombolhatsz majd. Hajnalig tartó programok, zene orrba-szájba, vasparipák és a balatoni nyár vár rád Alsóörsön.
Akikre már biztosan számíthatsz: Tankcsapda, LGT zenevonat, Leander kills, The new roses, Apocalyptica, Canned Heat és még sokan mások.

Jegyek az Open Road Festre

⤛  Strand Fesztivál  ⤜

Hol: Zamárdi
Mikor: augusztus 22-25.

Az ország egyik legkirályabb fesztiválján évente közel százezren tombolnak a legjobb hazai előadókra és nemzetközi világsztárokra. Neked is ott a helyed!
Strand Fesztivál idei első fellépői: 30 seconds to Mars, Tankcsapda, Robin Schulz, Kungs, Sigala, Ákos

Jegyek és bérletek a Strand Fesztiválra

⤛  Nova Rock  ⤜

Hol: Nickelsdorf
Mikor: június 14-17.

4 nap, 100 banda, 4 színpad
Az alternatív és hard rock fesztivál a Szlovák és Magyar határ szomszédságában, a nickelsdorfi Pannonia Fields-en kerül megrendezésre minden évben Ausztriában. A népszerű fesztivál már 13 éve az osztrákok kedvence! Zúzzunk át a szomszédba!
Idén többek között ott lesz a The Prodigy, Milly Idol,Billy Talent, Enter Shikari, Less Than Jake, The Raven Age csak, hogy néhány nevet említsünk.
Most lehetőséged van busszal kijutni Budapestről a Nova Rockra!

Jegyek és bérletek a Nova Rockra

⤛  East Fest  ⤜

Hol: Mezőtúr
Mikor: július 24.

Gondoltad volna, hogy idén már hatodik éve rendezik meg az East Fest-et? Pop, rock, hip-hop, elektronikus zenei előadók között mindenki megtalálja a kedvencét Kelet-Magyarország leggyorsabban fejlődő fesztiválján.

Bérlet az East Festre

⤛  IN TO IT Fesztivál  ⤜

Hol: Bécs
Mikor: július 23.

Lehet, hogy kicsi, de az IN TO IT ott akar lenni a kortárs zene közepében. Ez a zenei fesztivál nem fantomokat kerget, hanem olyan zenéket mutat be, amik a hagyományon alapulnak.
A fesztiválon jelen lesznek a kortárs blues, indie rock, folk, elektronikus és soul zene képviselői: Fink, Seasick Steve, Charlie Winston,és a feltörekvő Bruno Major.

Állóhelyek az IN TO IT-ra

⤛  Balatoni Retro Láz  ⤜

Hol: Siófok
Mikor: augusztus 11.

Az év legnagyobb szabadtéri retro-fesztiválja. A legjobb bulikat a ’90-es években élted át? Még mindig nosztalgiával gondolsz vissza? A Balatoni Retro Láz visszahozza neked a legnagyobb sztárokat és slágereket! Aki lemarad, kimarad.

Jegyek a Retro Lázra

⤛  B. My.Lake Fesztivál  ⤜

Hol: Keszthely
Mikor: augusztus 22-25.

Az elektronikus zene rajongóinak kedvenc zenei fesztiválja idén hatodszorra is a legjobb előadókkal készül, mint az Agents of Time, Alan Fitzpatrick, Amelie Lens és még sokan mások. A négy napos B.My.Lake fesztivál idén Keszthelyen kerül megrendezésre.

Jegyek, bérletek a B. My.Lake-re

Válogass több, mint 20 környező fesztivál közül az Eventim oldalán!

Velünk jól fog telni a nyár!