Készpénzmentes a Papp László Budapest Sportaréna január 1-jétől!

2018. január 1-jétől készpénzmentessé vált a Budapest Sportaréna. A büfékben csak kártyával lehet fizetni, az Aréna saját alkalmazása pedig számos kényelmi funkcióval várja az ide látogatókat.

Megújult a beléptetőrendszer is, így a belépés és a kiszolgálás is jelentősen felgyorsul. Az alkalmazás tárolja a megvásárolt jegyeket, melyet az NFC képes jegykezelő rendszer gyorsabban felismer, mint a nyomtatott jegy vonalkódját. Az applikáció ezen felül lehetőséget nyújt étel elővásárlásra, illetve a parkolójegy kiváltására is.
A bankkártyával nem rendelkezők az Aréna automatáiból feltöltőkártyát válthatnak ki, melyek teljes értékű bankkártyaként szolgálnak, így minden elfogadóhelyen használhatók.

BudapestAréna Mobilalkalmazás

A belépéstől kezdve a parkoláson át az ételrendelésig számos kényelmi funkciót vehetnek igénybe a koncertlátogatók, valamint a belépőjegy biztonságos tárolása mellett programkínálat, helyrekísérés funkciók is részei az alkalmazásnak. Keresse és töltse le az Alkalmazás áruházakban (Google Play, App Store)!

BudapestAréna Mobilalkalmazás

Séf Asztala

2018. február 21-én megnyílt a Séf Asztala a Papp László Budapest SportArénában, ahol közel 70 ülőhellyel, minőségi kézműves kolbászokkal várják Önöket, melyekhez felső erjesztésű magyar sört, valamint különleges belga söröket is kínálnak!
A Séf Asztala az Aréna főbejárati szintjének jobb oldalán, a folyosó végén a 120-as szektorral szemben található meg; esemény napokon kapunyitástól a rendezvény végéig tart nyitva.