Az ünnep egyre csak közeledik, és sokunknak ötletünk sincs, mit adjunk szeretteinknek karácsonyra.

Az Eventim most ebben próbál segíteni, a lehető legjobb ötlettel: Ajándékozz élményt! Válaszd ki az eseményt, ami leginkább érdekelheti családtagjaidat és barátaidat, majd lepd meg őket belépőjegyekkel, vagy menjetek el együtt!

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány eseményt, amik közül biztosan mindenki találhat szerettei számára megfelelőt.

 

Tutanhamon Rejtélye és Kincsei kiállítás

Ezen a kivételes kiállításon a Tutanhamon-sír három kamrájának és több mint 1000 tárgyának a világon egyedülálló, életnagyságú másolata és a legmodernebb technika segítségével megtapasztalhatóvá válik a fáraók aranykora.

Komplex, Budapest 

Jegyek

The Illusionists

The Illusionists – Direct From Broadway minden idők legsikeresebb Broadway műsora, amely világszerte sorra dönti a rekordokat. A csapat megalakulása óta több, mint 200 városban és 40 országban lépett fel – ezúttal Budapesten!

BOK Csarnok, Budapest – Október 16-18.

Jegyek

 

STOMP

Egy olyan táncbemutató, amelyet egy 12 tagú társulat mindennapi tárgyakkal, például szemétdobozokkal, seprűkkel, konyhai szivacsokkal, öngyújtókkal, gyufaszálakkal, dobozokkal, székekkel kelt életre. STOMP!
Budapest Kongresszusi Központ, Budapest - Január 9-11.

Jegyek

100 tagú Cigányzenekar

A 100 Tagú Cigányzenekar hagyományápoló művészeti tevékenysége felbecsülhetetlen érték, nincs párja a világon. Februárban 35 éves, jubileumi nagykoncertet adnak Budapesten.

Papp László Budapest Sportaréna, Budapest - Február 9.

Jegyek

 

Metallica Tribute Show

A barátaid Metallica rajongók? Akkor nekik is ott a helyük ezen a fantasztikus tribute koncerten!

Budapest Kongresszusi Központ - Március 12.

Jegyek

Centrál Színház

Klasszikus és kortárs darabok is várnak rátok a Centrál Színházban! Ne maradjatok le a remek előadásokról! Színházrajongóknak kötelező!

Jegyek

Dr Eben Alexander

Dr. Eben Alexander, a világhírű amerikai idegsebész, agy-és tudatkutató, több millió ember gondolkodásának megváltoztatója, Budapestre érkezik. Ne maradj le az új évtized meghatározó spirituális élményéről, indítsd az új évet a legfontosabb tudással és találj rá életed igazi értelmére!

Kongresszusi Központ, Budapest - Január 19.

Jegyek

Operett Színház

A Budapesti Operettszínházban többek közt olyan kiváló előadások várják a nézőket, mint A Szépség és a Szörnyeteg, a Csárdáskirálynő, vagy az Ének az Esőben. 

Jegyek

X-trial

Elképesztő helyzetek. Feszültség. Technika. Remek program akár az egész család számára, de barátoknak is nagyszerű ajándék!

Papp László Budapest Sportaréna, Budapest - Január 19.

Jegyek

Madách Színház

A Madách Színházban decemberben még megtekinthetitek a Mary Poppins illetve a Liliomfi előadásokat. Nagyszerű élmény-ajándék az egész családnak!

Jegyek

LEN European Water Polo Championships

Nagyszerű vizilabda meccsek várnak rád és szeretteidre januárban! Gyertek és szurkoljunk együtt!

Duna Aréna, Budapest - Január 12-26.

Jegyek

Super Enduro 2020

Második alkalommal kerül megrendezésre a Papp László SportArénában a SuperEnduro GP magyarországi fordulója.A motorozás szerelmeseinek kötelező program!

Papp László Budapest Sportaréna - 2020. február 1.

Jegyek