Idén a Mikulás Caramelt hozza el a Papp László Budapest Sportarénába december 22-én, hogy most is feledhetetlen legyen a karácsony.

Hallgasd meg legújabb, júliusban megjelent 7 című albumáról ezt a dalt, ami a karácsonyi koncerten élőben is elhangzik majd.

Nincs olyan ember, aki ne ismerné Caramelt, aki a Megasztár második szériájának győzteseként került ki. A verseny előválogatóján ismerkedett meg Pápai Jocival is, azóta is nagyon erős kötelék van közöttük. Támogatják egymást jóban, rosszban.

Caramel nehéz múltjáról, a tehetségkutató megnyerésén át a boldog családapává válásig 2016-ban megjelent életrajzi könyvében olvashatsz többet.

Talán a gyerekkori fájdalmak és tragédiák miatt, de csaknem 12 év után még mindig felfoghatatlannak érzi a sikerét. Pedig több, mint 400.000 ember követi a közösségi oldalán és többszáz koncerttel örvendezteti meg évente a közönségét. Caramel azért is annyira különleges és szerethető előadó, mert nem távolodik el a közönségétől, sőt! Rajongóit is bevonja az életébe, mikor büszkén posztolja a kis családjáról készült legújabb képeket.

Kislánya is be szokott időnként kapcsolódni a munkába, segít zongorázni. Apa és lánya szinte elválaszthatatlanok, ezért is került bele kislánya nevetése az új album központi dalába, a „Nekem a világ”-ba, ami elsősorban Szofinak íródott.

 

Legyél részese a Caramelizálódásnak, olvadj be ebbe a nagy családba te is! Gyere el te is december 22-én a Sportarénába!

Bővebb info és jegyek: eventim.hu