Ugyan már nyakunkon az ősz és úgy tűnik, ez az év is hamarosan véget ér, programokban azonban a hátralévő időszakban sem lesz hiány.

Az alábbiakban összeszedtük nektek, milyen izgalmas rendezvények várnak még rátok az év végéig.

  1. Apáca Show

(Papp László Budapest Sportaréna, Budapest - Október 16. és 17.)

A film alapján híressé vált Broadway musical ezúttal Magyarországon! Olyan sztárparádét vonultat fel, amihez nem gyakran lehet szerencsénk! A szereplők közt Alföldi Róbert, Feke Pál, Peller Anna, Csonka András, Janza Kata és a Budapesti Operettszínház sztárjai! Íme egy kis ízelítő:

Jegyek és bővebb info

  1. Zorán

(Papp László Budapest Sportaréna, Budapest - Október 19.)

Zorán nagyszerű zenéje és lebilincselő személyisége a garancia arra, hogy koncertjei maradandó élményt okoznak rajongói számára. Neked is ott a helyed ezen a remek koncerten ezúttal az Arénában!

Jegyek itt

  1. Celtic Woman

(Budapest Kongresszusi Központ - Október 25. és 27.)

Az ír hölgyekből álló együttes a kelta zene varázsvilágát hozza Budapestre egy fantasztikus koncert keretében!

Jegyek

  1. Müller Péter Sziámi

(Erkel Színház, Budapest - Október 29.)

Nagyszerű és ritka élményt ígérő koncerttel örvendezteti meg közönségét a sok műfajú szerző és előadó, Müller Péter Sziámi, aki igazán neves vendégekkel lép majd színpadra. Ott lesz többek közt Szinetár Dóra, Miklósa Erika, Tolcsvay Péter, és többen mások!

Bővebben

  1. Royal Moscow Ballet – A hattyúk tava

(Erkel Színház Budapest 2019. december 2. és 3.)

Egy csodaszép történet, gyönyörű zene és tánc egy fantasztikus előadásban. A tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel újra bemutatásra kerül idén a klasszikus tánchagyományok legszebb gyöngyszeme, amely eddig csak egy zárt elit számára volt elérhető.

Jegyek már kaphatók

  1. HAVASI Symphonic Aréna Show 2019

(Papp László Budapest Sportaréna, Budapest - 2019. December 7-8.)

Havasi Balázs zeneszerző és zongorista egy nagyszabású jubileumi nagykoncerttel várja a rajongóit. Olyan sztárvendégek csatlakoznak hozzá, mint Lisa Gerrard, a gladiátor főcímdalának énekesnője és Lebo M., Az oroszlánkirály hangja!

Bővebben

  1. Kings On Ice

(Tüskecsarnok, Budapest - December 8.)

Egy varázslatos élményben lehet részed, ha ellátogatsz a Kings on Ice előadásra! A világ valaha volt legsikeresebb műkorcsolyázóinak fantasztikus előadásait tekintheted meg Edvin Marton Emmy díjas hegedűvirtuóz magával ragadó zenei kíséretében.

Jegyek és bővebb info

  1. Ákos

(Papp László Budapest Sportaréna, Budapest - December 14.)

Ákos a magyar popzene ikonikus alakja, nevét és dalait mindenki ismeri. Gyere és bulizzunk együtt ezen az óriási koncerten!

Jegyek itt

  1. Demjén Ferenc

(Papp László Budapest Sportaréna, Budapest - December 30.)

Demjén rajongóknak kötelező ott lenni december 30-án ezen a remek koncerten. Addig is ráhangolódásként lássuk, hogy teljesítesz, mennyire ismered a dalok szövegeit? Töltsd ki kvízünket ITT

  1. Tankcsapda

(Gödöllői Szent István Egyetem Sportcsarnok – December 31.)

Mi is lehetne jobb szilveszteri program, mint egy Tankcsapda koncert Gödöllőn?! Vétek volna kihagynod, gyere és bulizz velünk!

Jegyek