A kiállítás, amit több mint 15 millió ember látott világszerte.

Először az egyiptomiak határozták meg az egyes emberi szerveket. Azóta az emberiséget lenyűgözi az emberi test titkainak felfedezése. A BODY kiállítás olyan anatómiai részleteket tár a világ elé, ami eddig csak az orvosoknak adatott meg.

Egy innovatív, polimeres konzerválási technikát használva a kiállításon lehetőségünk van megcsodálni az emberi test belső szépségét, miközben bővítjük az ismereteinket. A konzerválás hatására a szövetek nem bomlanak le, ami számtalan lehetőséget kínál a testek tudományos felhasználására.

A konzerválási idő a szövetek méretétől függ. A kisebb szervek egy hét alatt elkészülnek, a teljes alakoknál akár egy évig is tart a konzerválási folyamat, de az eredmény évtizedekig megmarad.

body kiállítás

Február 16-tól Budapesten is megtekinthető lesz a kiállítás a KOMPLEX-ben, ahol 2200 m2-en több mint 200 preparátumot állítanak ki a szervezők.

Nem csak azt tudhatjuk meg, hogy mi játszódik le a szervezetünkben a mindennapi tevékenységek közben és az egyes életszakaszokban, de a kiállítás interaktív részén az elsősegélynyújtást is kipróbálhatjuk. A „Magyarok a világ orvostudományában” tárlattal a kiállítás a haza nagy orvosai előtt tiszteleg.

Bepillantást kaphatsz az emberi test csontváz-, izom-, ideg-, légző-, emésztő- és kiválasztó szervrendszerébe. Gyere és fedezd fel, tapasztald meg és ünnepeld az emberi test csodáját a BODY Kiállításon!

Jegyek és bővebb info: eventim.hu