Ha nyár, akkor fesztivál! Ez ilyen egyértelmű. Mi is lehetne jobb program, mint a szép időben kimenni a szabadba, közben pedig zenét hallgatni, finomakat enni-inni, különböző témájú előadásokon vagy egyéb programokon részt venni? Gyere a családoddal, a barátaiddal, vagy gyere egyedül és szerezz itt új barátokat! Az alábbiakban néhány olyan fesztivált mutatunk nektek, ahol a jó hangulat garantált, vétek volna kihagyni és nem ott lennetek!

SZOLNOKI PALACSINTAFESZTIVÁL

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre Szolnokon a palacsintafesztivál. Palacsintán kívül olyan előadók várják a közönséget, mint Majka és Punnany Massif, a gyerekeket pedig Halász Judit és az Alma együttes várja szeretettel. A rendezvény helyszíne ezúttal is Szolnok városának kiemelkedő szépségű természeti értéke, a Széchenyi parkerdő területén található NEFAG erdei játszótér és vadaspark. Már a helyszín is elég indok, hogy ellátogassatok a rendezvényre, hiszen garantált program a vadasparki állatetetés és a játszóterezés. Ezen kívül palacsintasütő verseny, színházi előadások is megrendezésre kerülnek a három napos fesztivál keretében. A legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenki garantáltan jól fogja érezni magát. A legszuperebb családi program!

Jegyek és bővebb info

EASTFEST

Ugyan az idei fellépők listája még nem került nyilvánosságra, de a tavaly olyan előadók léptek fel, mint például a Punnany Massif, Tankcsapda, Wellhello, Irie Maffia, Ákos, Kowalsky és a Vega, hogy csak néhányat említsünk. Ezt alapul véve biztosan idén sem fogunk csalódni. A koncerteken kívül egyéb programok is várják a látogatókat, mint például kerekasztal beszélgetések, kulturális programok, színházi és irodalmi előadások, táncház, de a szervezők a gyerekekre is gondoltak, ők sem fognak unatkozni! Mindez egy nagyszerű helyszínen, a a Mezőtúri Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda, illetve a hozzá kapcsolódó 2,5 hektáros teljesen parkosított terület. Strandolás, zene, programok.

Jegyek már kaphatók

STREETFOOD FESZTIVÁL

Szintén negyedik alkalommal lesz megszervezve idén az Alföldi Street Food Fesztivál. Nagyszerű és kedvezményes árú enni- és innivalókkal várják a közönséget. Idén is a jól megszokott helyszínen, a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont és a mellette lévő hatalmas füves környezetben fesztiválozhatnak a látogatók. Rengeteg sportolási lehetőség várja a vendégeket, ahogy természetesen zene is! Olyan előadókkal találkozhattok, mint a Neoton Familia, Majka, Republic, New Level Empire, Kowalsky és a Vega, Kökény Attila.

Jegyek és bővebb info

BUDAPESTI NYÁRI FESZTIVÁL

Igazi gyöngyszemekkel várja a közönséget idén (is) a Budapesti Nyári Fesztivál. Fantasztikus koncertek, remek színházi előadások, garantált a jó hangulat és a remek szórakozás. Olyan előadók lépnek színpadra, mint Anna and the Barbies, Nicola Benedetti, Pink Martini, Zagar, Budapest Bár. Az előadásokra érkezők élvezhetik többek közt Puccini utolsó és talán legcsodálatosabb művét, egyben első mesealapú operáját, a Turandot-t, Vittorio Grigolo gálakoncertet ad, a balettrajongók pedig a Giselle előadást élvezhetik. Érdemes gondoskodni a jegyek beszerzéséről mielőbb – nem csak saját célra, de ajándéknak is tökéletes!

Jegyek és info

TOKAJ FESZTIVÁLKATLAN

Tokajban nemcsak finom borok, de idén nyáron fantasztikus fesztiválprogramok is várják az ide látogatókat. Margaret Island, Bonnie Tyler, Havasi – Pure piano koncertek, és olyan előadások is, mint az Anconai szerelmesek vagy a Csárdáskirálynő. Kihagyhatatlan programok szuper helyszínen!

Jegyek itt

Melyik fesztiválon fogunk találkozni veled?