A kétezres évek egyik legerősebb hangú és legsokoldalúbb énekesnője Anastacia. A 49 éves énekesnő több betegséget is legyőzve újra és újra visszatér a színpadra, hogy időről időre elkápráztassa a közönséget különleges hangjával. Most összeszedtük a kedvenc dalainkat tőle, te milyen rangsort állítanál fel a dalai között?

1.) Left Outside Alone

A 2004-es év igazi ikonjává vált ez a szám. Még 13 évvel később is dúdolod, nem igaz? 🙂

„And I wonder if you know
How it really feels
To be left outside alone
When it’s cold out here”

2.) I'm Outta Love

Anastacia egyik legmeghatározóbb dala, amit a megjelenésétől kezdve máig fel-felcsendül a rádiók és zenei csatornák műsorán!

3.) Sick and Tired

A Billboard zenei magazin 2005-ös toplistáján a legjobb 10 közé választották. Anastacia tökéletesen képes átadni a hangjával az érzelmeket, ami annyira szerethetővé teszi ezt a dalt.

4.) I Belong to You

Eros Ramazottival közös száma gyorsan meghódította a slágerlistákat. A két énekes hangja remekül kiegészíti egymást ebben a dalban!

5.) Everything Burns

Anastacia és Ben Moody (az Evanescence társalapítója, dalszövegírója és gitárosa) közös dala, ami egyben a Fantasztikus Négyes c. filmben is felcsendül.

6.) Made for Lovin' You

Ez a dal sokak kedvence, mert pörgős és játékos. A dalt az Egyesült Királyságban egy Honda-reklámban is használták. Reméljük megdobta az eladásokat. : )

7.) You'll Never Be Alone

A Freak of Nature stúdióalbumon jelent meg ez a dal, mely felkerült a Billboard zenei magazin Adult Contemporary listájának 28. helyére.

8.) Time

A 2004-ben megjelent Anastacia c. album egyik dala, amelyet az énekesnő betegsége miatt átélt trauma is formált. A szöveg is egy komolyabb felhangot kap ebben a dalban.

„And the journey of a lifetime
Will begin with one step
When you're climbing up that mountain
It's so easy to forget
It's one step at a time”

9.) Staring at the Sun

A 2014-es stúdióalbumon erős nyitódala, amivel Anastacia nem csak a fájdalmát képes átadni a hallgatónak, de egyben a tagadhatatlan kitartásáról is biztosít minket.

10.) Seasons Change

Az Anastacia album egyik dark pop dala, ami valljuk be nagyon jól áll az énekesnőnek! Még több ilyet!

Ha élőben is szeretnéd újra hallani Anastacia lenyűgöző hangját, már most megveheted a jegyet a 2018. májusi koncertre!

Bővebb info: eventim.hu